Szia!
Sok szeretettel köszöntelek a MindfulFIT újonnan induló blog oldalán.  A MindFulFIT egy komplex életmód rendszer, amelyben az elmúlt közel nyolc év pszichológusi, terapeutai tapasztalatom ötvöződik és keveredik izgalmas, eredeti kombinációt alkotva. Része a modern pszichológia, a coaching, a mozgás-, a jóga-, és művészetterápia, a szomatoterápia és sok-sok relaxáció, stresszkezelő- és önismereti módszer, játék, gyakorlat.
Kifejezetten jól jön krónikus időhiánnyal küzdőknek, halogatóknak, folyton aggodalmaskodóknak, túlsúllyal, önértékelési- illetve párkapcsolati gondokkal küzdőknek, egészségügyi problémák, akár krónikus betegségek esetén.
A MindFulFIT különbözik azoktól a módszerektől, amelyeket tested, lelked, életed  egészséged jobbra fordulását ígérték, és amelyeket eddigi útkeresésed során kipróbáltál, magadra erőltettél, majd bűntudattal telve, csalódottan feladtál. A probléma ezekkel a módszerekkel az, hogy valaki más, külső személy szabályain alapulnak, s miközben követjük az épp aktuális vezetőnket az ő céljai mentén, egyre távolodunk önmagunktól.
Gondolj a diétákra, táplálkozási módszerekre, gondolj a mozgással kapcsolatos fogadalmaidra. Hány nagy elhatározásba csaptál bele? És ebből hányat csináltál végig?
Mi a MindfulFIT-nél arra törekszünk, hogy szakértő vezetés mellett, a megfelelő kérdéseket feltéve, a szükséges eszközöket és módszereket biztosítva hozzásegítsünk téged ahhoz, hogy megtaláld a saját szabályaidat. Hogy felépíts egy életet, amilyet valóban élni akarsz. A Tiédet.
Nincs több kudarcba fulladt elhatározás. Nincs több füstbe ment terv.
Harmónia
Béke önmagaddal
Béke a világgal, amely körülölel
Magabiztosság
Stresszkezelés
Időmanagement
Táplálkozás
Mozgás
Egészség
Feldolgozás
Elengedés
Relaxáció
Közösség
Barátok
Szakértelem
Önazonosság
Ezt kínálja neked a MindFulFit!
Életmód.Lélekmód.Rendszer.
Alkosd meg a saját szabályaidat!
Jelentkezz és tarts velünk te is november 18-i tréningünkön! Finishelj 2017-ben erősen, hogy aztán tiszta lappal, újult erővel, magabiztosan és emelt fővel vághass bele az új évbe!
Jelentkezés   JELENTKEZÉS
Árvai Nóra
pszichológus, coach, perinatális szaktanácsadó. szakíró, szexuálpszichológiai szakpszichológus